Koolielu

Toitlustamine

  Esmaspäev, 17. jaanuar
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega
Koolilõuna Köögiviljasupp sealihaga, hapukoor
Karamellkissell keedisega
Lisaeine Mannapuder keedisega
  Teisipäev, 18. jaanuar
Hommikupuder Neljaviljapuder keedisega
Koolilõuna Hakklihakaste, aurukartul
Marineeritud peet
Banaan
Lisaeine Piima-riisisupp, lihapirukas
  Kolmapäev, 19. jaanuar
Hommikupuder Hirsipuder keedisega
Koolilõuna Seljanka, hapukoor
Marjakissell vahukoorega
Lisaeine Kartulisalat sardelliga
  Neljapäev, 20. jaanuar
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega
Koolilõuna Köögiviljahautis sealihaga
Marineeritud kurk
Skyr (marjamaitseline)
Lisaeine Makaronid hakklihaga
  Reede, 21. jaanuar
Hommikupuder Tatrahelbepuder keedisega
Koolilõuna Makaronid hakklihaga
Kurgisalat hapukoorega
Präänik
Lisaeine Pannkoogid keedisega, jogurt

Iga hommik 7:40-8:10 on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim ja keefir 2,5%; leib ja sepik või sai; kaks korda nädalas on saadaval kooliköögivili. 

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

Iga hommik 7:40-8:10 on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim ja keefir 2,5%; leib ja sepik või sai; kaks korda nädalas on saadaval kooliköögivili. 

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

  Esmaspäev, 17. jaanuar
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega
Koolilõuna Köögiviljasupp sealihaga, hapukoor
Karamellkissell keedisega
Lisaeine Mannapuder keedisega
  Teisipäev, 18. jaanuar
Hommikupuder Neljaviljapuder keedisega
Koolilõuna Hakklihakaste, aurukartul
Marineeritud peet
Banaan
Lisaeine Piima-riisisupp, lihapirukas
  Kolmapäev, 19. jaanuar
Hommikupuder Hirsipuder keedisega
Koolilõuna Seljanka, hapukoor
Marjakissell vahukoorega
Lisaeine Kartulisalat sardelliga
  Neljapäev, 20. jaanuar
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega
Koolilõuna Köögiviljahautis sealihaga
Marineeritud kurk
Skyr (marjamaitseline)
Lisaeine Makaronid hakklihaga
  Reede, 21. jaanuar
Hommikupuder Tatrahelbepuder keedisega
Koolilõuna Makaronid hakklihaga
Kurgisalat hapukoorega
Präänik
Lisaeine Pannkoogid keedisega, jogurt