Koolielu

Toitlustamine

  Esmaspäev, 30. jaanuar
Hommikupuder Odrahelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Lätipärane hapukapsasupp, hapukoor 250g/10g
Karamellkissell hommikuhelvestega 150g/20g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: kapsas (1.-5. kl)
Lisaeine Omlett singiga 200g
  Teisipäev, 31. jaanuar
Hommikupuder Hirsihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Kreemine hernesupp 250g
Mandariin
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-riisisupp, pirukas 200g/60g
  Kolmapäev, 1. veebruar
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Kooliseljanka, hapukoor 250g/10g
Kohupiimakreem kisselliga 100g/150g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: kollane porgand (1.-5. kl)
Lisaeine Kartulivorm hakklihaga, hapukoor 200g/10g
  Neljapäev, 2. veebruar
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 150g/250g
Koolilõuna Kana karrikastmes, aurukartul 200g/150g
Kapsa-kurgisalat maitserohelisega 70g
Haps 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Makaronid hakklihaga 250g
  Reede, 3. veebruar
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200/20g
Koolilõuna Tomatised makaronid hakklihaga 250g
Salat kodujuustu, tomati ja hapukoorega 70g
Pirn
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Kartulisalat 200g

Järgmine nädal

 

  Esmaspäev, 6. veebruar
Hommikupuder Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Hakklihasupp 250g/10g
Kamavaht keedisega 100g/15g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: kaalikas (1.-5. kl)
Lisaeine Täidetud pannkoogid kohupiimaga
  Teisipäev, 7. veebruar
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Aedvili riisiga, külm kaste 250g/70g
Salat kollase porgandi ja seemnetega 70g
Melon 50g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-mannasupp, lihapirukas 200g/50g
  Kolmapäev, 8. veebruar
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Borš sealihaga, hapukoor 250g/10g
Marjakissell vahukoorega 150g/30g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Koolipuuvili: õun (1.-5. kl)
Lisaeine Hinkaalid hapukoorega 200g/10g
  Neljapäev, 9. veebruar
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 150g/250g
Koolilõuna Stroogonov, ahjukartul 150g/200g
Marineeritud kurk 70g
Haps 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Makaronid hakklihaga 200g
  Reede, 10. veebruar
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200/20g
Koolilõuna Koorene lõhepasta 250g
Salat peedi, õuna ja kapsaga 70g
Magus amps
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand (1.-5. kl)
Lisaeine Riisisalat aedviljade ja singiga 250g

Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

Järgmine nädal

 

  Esmaspäev, 6. veebruar
Hommikupuder Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Hakklihasupp 250g/10g
Kamavaht keedisega 100g/15g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: kaalikas (1.-5. kl)
Lisaeine Täidetud pannkoogid kohupiimaga
  Teisipäev, 7. veebruar
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Aedvili riisiga, külm kaste 250g/70g
Salat kollase porgandi ja seemnetega 70g
Melon 50g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-mannasupp, lihapirukas 200g/50g
  Kolmapäev, 8. veebruar
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Borš sealihaga, hapukoor 250g/10g
Marjakissell vahukoorega 150g/30g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Koolipuuvili: õun (1.-5. kl)
Lisaeine Hinkaalid hapukoorega 200g/10g
  Neljapäev, 9. veebruar
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 150g/250g
Koolilõuna Stroogonov, ahjukartul 150g/200g
Marineeritud kurk 70g
Haps 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Makaronid hakklihaga 200g
  Reede, 10. veebruar
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200/20g
Koolilõuna Koorene lõhepasta 250g
Salat peedi, õuna ja kapsaga 70g
Magus amps
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand (1.-5. kl)
Lisaeine Riisisalat aedviljade ja singiga 250g

Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

  Esmaspäev, 30. jaanuar
Hommikupuder Odrahelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Lätipärane hapukapsasupp, hapukoor 250g/10g
Karamellkissell hommikuhelvestega 150g/20g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: kapsas (1.-5. kl)
Lisaeine Omlett singiga 200g
  Teisipäev, 31. jaanuar
Hommikupuder Hirsihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Kreemine hernesupp 250g
Mandariin
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-riisisupp, pirukas 200g/60g
  Kolmapäev, 1. veebruar
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Kooliseljanka, hapukoor 250g/10g
Kohupiimakreem kisselliga 100g/150g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: kollane porgand (1.-5. kl)
Lisaeine Kartulivorm hakklihaga, hapukoor 200g/10g
  Neljapäev, 2. veebruar
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 150g/250g
Koolilõuna Kana karrikastmes, aurukartul 200g/150g
Kapsa-kurgisalat maitserohelisega 70g
Haps 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Makaronid hakklihaga 250g
  Reede, 3. veebruar
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200/20g
Koolilõuna Tomatised makaronid hakklihaga 250g
Salat kodujuustu, tomati ja hapukoorega 70g
Pirn
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Kartulisalat 200g