Koolielu

Toitlustamine

  Esmaspäev, 17.05
Hommikupuder Neljaviljahelbepuder keedisega
Koolilõuna Hakklihasupp köögiviljadega
Vaniljepuding topsis
Lisaeine Riisihelbepuder keedisega, piim
  Teisipäev, 18.05
Hommikupuder Mannapuder keedisega
Koolilõuna Böfstrooganov tatraga
Kahe kapsa ja porgandi salat
Pirn
Lisaeine Einevõileib singiga, tee
  Kolmapäev, 19.05
Hommikupuder Hirsihelbepuder keedisega
Koolilõuna Rassolnik seaiihaga, hapukoor
Leivavaht piimaga
Lisaeine Makaronid hakklihaga, kurgisalat hapukoorega
  Neljapäev, 20.05
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega
Koolilõuna Vorstikaste, kartulipüree
Kreeka salat
Jogurt
Lisaeine Mannapuder keedisega, piim
  Reede, 21.05
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega
Koolilõuna Riisiroog kana ja köögiviljaga
Kodujuustusalat tomati ja kurgiga
Magus amps
Lisaeine Lihapirukas, puuvili, mahlajook

Söömise ajad 2020/2021 õa II trimester

Esimene söögivahetund 
2.klassid kell 9.45 
3. klassid kell 9.55 
1. klassid kell 10.10 

Teine söögivahetund 
5. klassid kell 10.50 
6. klassid kell 11.00 
4. klassid kell 11.10  

Kolmas söögivahetund  
8. klassid kell 11.50 
9. klassid kell 12.00 
7. klassid kell 12.10 (kolmapäeviti kell 12.00)

Iga hommik 7:40-8:10 on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim ja keefir 2,5%; leib ja sepik või sai; kaks korda nädalas on saadaval kooliköögivili. 

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

Söömise ajad 2020/2021 õa II trimester

Esimene söögivahetund 
2.klassid kell 9.45 
3. klassid kell 9.55 
1. klassid kell 10.10 

Teine söögivahetund 
5. klassid kell 10.50 
6. klassid kell 11.00 
4. klassid kell 11.10  

Kolmas söögivahetund  
8. klassid kell 11.50 
9. klassid kell 12.00 
7. klassid kell 12.10 (kolmapäeviti kell 12.00)

Iga hommik 7:40-8:10 on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim ja keefir 2,5%; leib ja sepik või sai; kaks korda nädalas on saadaval kooliköögivili. 

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

  Esmaspäev, 17.05
Hommikupuder Neljaviljahelbepuder keedisega
Koolilõuna Hakklihasupp köögiviljadega
Vaniljepuding topsis
Lisaeine Riisihelbepuder keedisega, piim
  Teisipäev, 18.05
Hommikupuder Mannapuder keedisega
Koolilõuna Böfstrooganov tatraga
Kahe kapsa ja porgandi salat
Pirn
Lisaeine Einevõileib singiga, tee
  Kolmapäev, 19.05
Hommikupuder Hirsihelbepuder keedisega
Koolilõuna Rassolnik seaiihaga, hapukoor
Leivavaht piimaga
Lisaeine Makaronid hakklihaga, kurgisalat hapukoorega
  Neljapäev, 20.05
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega
Koolilõuna Vorstikaste, kartulipüree
Kreeka salat
Jogurt
Lisaeine Mannapuder keedisega, piim
  Reede, 21.05
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega
Koolilõuna Riisiroog kana ja köögiviljaga
Kodujuustusalat tomati ja kurgiga
Magus amps
Lisaeine Lihapirukas, puuvili, mahlajook